10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

De voordelen van een Zero Client

Hoge prestaties
Prettig hybride werken
Overal online werken

Bij iOdis vind je verschillende Zero Client modellen waarmee jij gemakkelijk werkt. Met een Zero Client kan je overal werken waar je toegang hebt tot internet. Wil je het nóg makkelijker maken om jouw virtuele desktop te gebruiken? Neem dan een kijkje naar een handige all-in-one Zero Client. Met een all-in-one model hoef je alleen de stekker in het stopcontact te steken en verbinding te maken met internet en je kan aan het werk.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op
gevirtualiseerd platform

Zo zorgt een Zero Client voor lagere kosten

Je hoeft alleen maar verbinding te maken met het netwerk of internet om gebruik te maken van een Zero Client. Je hoeft geen dure computers aan te schaffen voor alle medewerkers in jouw bedrijf. De Zero Client werkt vanuit een hostcomputer en meerdere gebruikers gebruiken hun persoonlijke profiel op een eigen display. Hiermee bereik je gemakkelijk werkplekverbetering zonder veel geld uit te geven. Een Zero Client kost namelijk aanzienlijk minder dan een standaard PC of laptop. Daarnaast kan je kiezen voor een all-in-one Zero Client, waarbij je kosten bespaart op losse beeldschermen.

Gebruikers en IT-professionals werken gemakkelijk met deze Clients

Een (all-in-one) Zero Client maakt het werk van IT-managers een stuk eenvoudiger. De Zero Client zorgt ervoor dat de display van iedere gebruiker via wifi verbonden is met een hostcomputer. Het is voor IT dus niet meer nodig om bij de endpoint langs te gaan voor updates en configuraties. Dit kan allemaal gemakkelijk geregeld worden vanaf de hostcomputer. Daarnaast kan je de mogelijkheid tot hybride werken verbeteren voor de gebruikers, omdat zij met een display naar keuze gebruik kunnen maken van de client. Gebruikers hebben overal toegang tot hun bestanden zolang ze een display hebben en verbinding kunnen maken met wifi, zowel thuis als op kantoor. Heb je interesse in één van deze kleine en krachtige apparaten? In ons aanbod vind je onder andere de fijne Zero Client van 10ZiG. Je kan bij ons ook terecht voor een Thin Client laptop.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze clients

Bekijk onze catalogus en vind een Zero Client, all-in-one of met een losse display, die bij jouw werkomgeving past en werk overal waar je wifi hebt. Ben je benieuwd welke (all-in-one) Zero Client het beste bij jouw werkplek past? Onze ervaren medewerkers geven je graag advies. Bereik ons telefonisch via +31 30 303 06 60, stuur ons een e-mail via verkoop@iodis.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.