10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Een workstation van NVIDIA

Hoge prestaties
Prettig hybride werken
Overal online werken

Bij iOdis koop je een virtueel workstation van NVIDIA waarmee je jouw virtuele desktop aanstuurt. NVIDIA-corporation levert al jarenlang hoogwaardige en betrouwbare hardware en software oplossingen. Tegenwoordig biedt dit topmerk ook prettige digitale oplossingen. Bij ons bedrijf vind je diverse NVIDIA-certified server modellen waarmee je verzekerd bent van uitstekende prestaties.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op
gevirtualiseerd platform

Je werkt overal met een virtueel workstation van NVIDIA

In 1999 vond NVIDIA-corporation de GPU uit, wat leidde tot een revolutie in computergebruik. Meer dan twintig jaar later helpen ze jou nog steeds om optimaal gebruik te maken van jouw computer. De krachtige RTX Virtual Workstation software van NVIDIA is een aanvulling op jouw virtuele desktopinfrastructuur als er grafisch veeleisende gebruikers op moeten werken. Daarnaast zorgt een NVIDIA-certified server uit ons assortiment voor uitstekende prestaties, waar je ook bent. Dit helpt gebruikers overal ter wereld om hun mogelijkheden voor hybride werken te verbeteren. Jouw bestanden bevinden zich in een centraal datacenter, dat je vanaf een willekeurig endpoint kan bereiken. Je kan dus overal en op elk moment aan de slag.

De kracht van een NVIDIA-certified server

NVIDIA-corporation biedt ultieme kracht met minimale hardware door middel van hun hoogwaardige virtuele workstation. De NVIDIA-certified server is een uiterst krachtig platform voor professionals uit onder andere de media en entertainment, architechtuur, engineering, wetenschap en ontwerpers. Bij iOdis adviseren we jou om het krachtige RTX Virtual Workstation van NVIDIA te combineren met VDI-Appliance voor optimale prestaties. Met een NVIDIA-certified server voldoe je aan de hogere grafische eisen van een moderne digitale werkplek. Je zorgt voor werkplekverbetering en richt gemakkelijk jouw virtuele werkplek in.

Ontdek hoe de producten van NVIDIA-corporation jou helpen beter te werken

Bekijk het virtuele platform van de professionele NVIDIA-corporation en werk gemakkelijk op verschillende apparaten met een NVIDA-certified server. Bekijk naast het workstation van NVIDIA ook het ASUS-workstation in ons assortiment. Heb je vragen over de oplossingen van NVIDIA? Laat het ons weten en stuur ons een e-mail via verkoop@iodis.nl, stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel ons via +31 30 303 06 60.