10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Een barebone als jouw workstation

Hoge prestaties
Prettig hybride werken
Overal online werken

Je kan jouw workstation geheel aanpassen aan jouw eisen met een barebone. Bij iOdis vind je verschillende barebone-computers waarmee je jouw werkzaamheden gemakkelijk uit kan voeren. Je kiest zelf de onderdelen die je nodig hebt om een computer te bouwen die de juiste capaciteiten heeft voor jouw toepassingen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op
gevirtualiseerd platform

Zo stel je zelf een workstation samen met een barebone

Je richt een barebone geheel naar jouw wensen in. Zijn jouw onderdelen verouderd of heb je meer kracht nodig? Je vervangt gemakkelijk de onderdelen in kwestie. Daarom is een barebone ook een ideaal workstation voor verschillende professionals. Je kan jouw computer geheel aanpassen aan de eisen van jouw gebruikers, zodat ze optimaal kunnen werken. Deze computers bieden ook een oplossing om hybride werken te verbeteren door gebruik te maken van bijvoorbeeld Teradici/Anyware software. Door de onderdelen aan te passen aan de eisen van de gebruiker, zorg je zowel op kantoor als thuis voor werkplekverbetering. In ons assortiment vind je verschillende krachtige computers. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar een ASUS-workstation.

Neem contact met ons op en leer meer over onze computers

Bekijk onze catalogus en vind een barebone waarmee je jouw ideale workstation creëert. Heb je vragen over het samenstellen van jouw compacte computer? We geven je met plezier persoonlijk advies. Stuur ons jouw vragen in een e-mail via verkoop@iodis.nl, vul ons contactformulier in of bel ons via +31 30 303 06 60.