10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Virtuele desktopinfrastructuur

Hoge prestaties
Prettig hybride werken
Overal online werken

Bij iOdis bieden we handige virtuele desktopinfrastructuur oplossingen waarmee je gemakkelijk werkt, waar je maar wilt. Het systeem van jouw desktop werkt vanuit een centrale server, in plaats van de hardware van een computer. Je hebt overal toegang tot jouw werkbestanden, op een (mobiel) apparaat naar keuze.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op
gevirtualiseerd platform

Deze voordelen heeft een virtuele desktopinfrastructuur voor jouw bedrijf

Een virtuele desktopinfrastructuur zorgt niet alleen voor werkplekverbetering door je overal toegang te geven tot je documenten, maar is ook eenvoudiger te beheren dan losse PC’s of laptops. Je kan een (mobiel) apparaat naar keuze aansluiten op jouw virtuele desktop, en dus hoef je geen dure apparatuur te kopen. Bovendien kan je met een gevirtualiseerd platform gemakkelijk samenwerken met een team, zonder samen in één kantoor te werken. Ben je op zoek naar Thin en Zero Clients om jouw infrastructuur op aan te sluiten? Bekijk de Thin en Zero Clients van 10ZiG. Met deze infrastructuur profiteer je van hogere mobiliteit en lagere kosten zonder in te leveren op de prestaties van je computer, omdat de desktops zijn aangesloten op een krachtige centrale server. Wil je jouw server nog meer kracht geven? Dan kan je bij ons terecht voor een sterke GPU-server.

Ontdek de voordelen van een virtuele desktop voor jouw werkplek

Bekijk onze catalogus en vind een virtuele desktopinfrastructuur die past bij jouw bedrijf. Weet je niet zeker welk product geschikt is voor jouw werkzaamheden en ben je benieuwd naar het advies van onze ervaren medewerkers? Stel ons gerust jouw vragen via ons contactformulier, bel ons via +31 30 303 06 60 of stuur ons een e-mail via verkoop@iodis.nl.