• iOdis

    Teradici laat werken op afstand werken

    Leer hoe!

10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Teradici logo

Teradici is de uitvinder van de PCoIP remote display-protocol en de engineering Emmy bekroonde Cloud Access Software.

Het bedrijf, opgericht in 2004 en gevestigd in Burnaby, British Columbia buiten Vancouver, concentreert zich op zijn kernmissie het naadloos leveren van workstations en applicaties voor eindgebruikers.

Teradici PCoIP® technologie is de meest veilige externe communicatie technologie op de markt, waarmee visualisatie van zelfs de meest grafisch-intensieve applicaties mogelijk is. Teradici Cloud Access Software, gebaseerd op PCoIP-technologie, stelt bedrijven in staat om veilig gebruik te maken van openbare Cloud GPU-instances om de meest grafisch-intensieve Windows- of Linux-applicaties met vertrouwen naar de Public Cloud te verplaatsen, waardoor kostbare herschrijvingen worden vermeden.

De technologie van het bedrijf wordt ingezet door Fortune 500-bedrijven, overheidsinstellingen en serviceproviders van over de hele wereld. Teradici werkt ook samen met toonaangevende Cloudproviders, waaronder AWS, Google Cloud en Microsoft Azure, om de beste gebruikerservaring te blijven bieden en onze klanten in staat te stellen te schalen naar miljoenen gebruikers. Teradici was de ontvanger van de Google Cloud Partner Award 2017 voor innovatieve oplossingen in Media & Entertainment.

NEEM CONTACT OP