• Nvidia

    POWERING HYBRID WORKSPACES WITH NVIDIA vGPU

    Lees meer

10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

NVIDIA

De wereldleider in visuele computertechnologieën en de uitvinder van de GPU

NVIDIA's uitvinding van de GPU in 1999 leidde tot de groei van de PC gamingmakrt, herdefinieerde moderne computergraphics en bracht een revolutie teweeg in parallel computergebruik. Meer recentelijk heeft GPU deep learning de moderne AI in gang ontketend - het volgende computertijdperk- waarbij de GPU fungeert als het brein van computers, robots en zelfrijdende auto's die de wereld kunnen waarnemen en begrijpen.

NVIDIA vGPU

NVIDIA Virtual GPU - GPU-virtualisatie voor elke workload - van AI tot VDI

NVIDIA Virtuele GPU producten brengen de kracht van NVIDIA GPU naar virtuele desktops, apps en workstations, om grafisch en rekenkracht te versnellen, waardoor gevirtualiseerde werkplekken toegankelijk worden voor alle medewerkers van een onderneming, waar ze ook werken. NVIDIA virtuele GPU voldoet aan de eisen van elke professionele toepassing, brengt grafisch versnelling  naar het Datacenter, stelt IT in staat apps en gegeven te centraliseren en virtuele werkplekken te leveren die verbeterde beheerbeveiliging en productiviteit bieden.

iOdis al jaren kennispartner van NVIDIA

Bij de introductie van de NVIDA K-serie GPUs zagen wij de toegevoegde waarde van een GPU binnen een virtuele werkplek omgeving. Vanaf dat moment is iOdis zich gaan focussen op deze oplossingen en hebben wij veel tijd geïnvesteerd in kennis. Door onze focus en kennis op grafische performance is iOdis in 2018 door NVIDIA beloont met de vGPU EMEA Partner of the Year award. Elite Partner Status & vGPU EMEA AwardiOdis behaalde in datzelfde jaart ook de NVIDIA Elite status. Dit is de hoogst haalbare Partner status binnen het NVIDIA GPU Virtualizatin Specialisatie programma. In 2021 hebben we de samenwerking verder uitgebreid en hebben wij de Preffered Partner status behaald voor de NVIDIA Compute specialisatie.

 

 

 

NEEM CONTACT OP