NVIDIA RTX Virtual Workstation

De vrijheid om te creëren

Creatieve, technische professionals hebben tijdens hun werkzaamheden dag in dag uit een maximale processorkracht en grafische performance nodig. Naast standaard software wordt namelijk ook vaak van grafisch intensieve pakketten gebruikgemaakt. Maar de werknemer van nu is mobieler dan ooit. Daarom willen steeds meer bedrijven de overstap maken naar een infrastructuur met virtuele desktops (VDI). Maar werken al die grafische programma’s dan nog wel optimaal? Wie kiest voor de oplossingen van NVIDIA in combinatie met VDI-Appliance.com hoeft zich daar geen zorgen over te maken.


Kies voor het krachtigste visuele computerplatform ter wereld
NVIDIA heeft visual computing naar een hoger plan getild met NVIDIA RTX Virtual Workstation (vWS). Het is 's werelds krachtigste visuele computerplatform waarmee ontwerpers, ingenieurs, wetenschappers en grafische kunstenaars de grootste visualisatie-uitdagingen aankunnen met interactieve en fotorealistische omgevingen. Met ondersteuning voor maximaal twee 8K-schermen zien ontwerpers meer details in context op afbeeldingen zonder in en uit te zoomen. Met meerdere schermen of breedbeeldschermen worden hun workflows versneld. Tegelijkertijd wordt het gebruik van Graphic Processing Units (GPU’s) geoptimaliseerd en de efficiëntie gemaximaliseerd door middel van virtualisatie. Architecten, ingenieurs en ontwerpers zijn vanaf nu verlost van hun bureau en hebben veilig toegang tot hun applicaties en gegevens vanaf elke locatie en op elk aangesloten apparaat. Daarnaast stelt NVIDIA RTX vWS elke IT-afdeling in staat om zelfs de meest intensieve 3D grafische toepassingen vanuit het datacenter te leveren, terwijl het waardevolle intellectuele eigendom veilig blijft.

Financieel


De voordelen van NVIDIA RTX Virtual Workstation

Met NVIDIA RTX Virtual Workstation ervaren bedrijven en hun creatieve, technische medewerkers ongeëvenaarde prestaties en beheersbaarheid in een virtuele desktopomgeving.

  • Verbeterde productiviteit en creativiteit: Creatieve professionals kunnen overal en op elk apparaat aan de slag op het moment dat ze inspiratie krijgen. Bestanden bevinden zich centraal in het datacenter, wat naadloze samenwerking aan de meest grafisch intensieve 3D- en renderworkloads vanaf afzonderlijke plekken mogelijk maakt.
  • Beter beheersbaar en schaalbaar: De snelle toewijzing van resources vereenvoudigt IT-beheer, versnelt de productieplanning en houdt de kosten laag. Onderhoud en migratie vindt plaats zonder dat gebruikers hier hinder van ondervinden.
  • Kostenefficiëntie: Bij minder fysieke werkstations wordt het stroomverbruik verminderd, worden de resources efficiënter gebruikt, kunnen updates makkelijker en sneller uitgerold worden en maakt het de setup van nieuwe gebruikers of het toewijzen van extra resources veel flexibeler.
  • Betere beveiliging en compliance: Door bestanden te centraliseren in het datacenter of de cloud, terwijl het bewerken en renderen van endpoint devices, zoals mobiele apparaten, laptops, desktop-pc's en thin clients, wordt ingeschakeld, kan data niet kwijtraken of verloren gaan.

Kortom, de NVIDIA-oplossingen voor virtuele GPU’s zetten de maatstaf voor gevirtualiseerde creativiteit en zorgen ervoor dat gebruikers profiteren van een soepele en snelle experience. bij het bewerken, renderen en werken met enorme 3D-gegevenssets.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de NVIDIA RTX Virtual Workstation oplossing, antwoord op uw vragen, weten welke oplossingen er zijn voor uw organisatie of heeft u behoefte aan advies voor het op maat maken van uw virtuele werkplek? Neem dan contact op met Michèl van Proosdij via michel@iodis.nl of +31 30 303 06 60.

NVIDIA Elite Partner Logo