NVIDIA Legacy licentie server geraakt door Log4j kwetsbaarheid!

Uit onderzoek blijkt dat de legacy licentie server van NVIDIA, op basis van Apache, is geraakt door de kwetsbaarheid in Apache Log4j. Voor deze kwetsbaarheid heeft NVIDIA vorige week een tijdelijke oplossing op haar website gezet.


Meer informatie


Lange termijn oplossing

Een betere optie voor de lange termijn is de migratie naar NLS, de nieuwe licentie server van NVIDIA. Deze virtuele appliance is te downloaden via de Enterprise Portal en beschikbaar voor o.a. VMware vShpere, Citrix Hypervisor en Microsoft Hyper-V. Houdt u er rekening mee dat een migratie naar NLS ook een upgrade naar vGPU 13 met zich mee brengt.NVIDIA


Zelf geen tijd voor de migratie?
iOdis heeft er voor gezorgd dat er een migratiebundel ontwikkeld is. Doormiddel van deze bundel krijgt u een basis migratie naar NLS, upgrade naar NVIDIA vGPU 13 en de aanpassing van één image voor de nieuwe NVIDIA licentie server.

De voordelen voor u en uw organisatie om deze bundel aan te schaffen zijn:

  • Door de jarenlange opgebouwde kennis incl. partijen waar iOdis mee samenwerkt is de migratiebundel optimaal samengesteld;
  • Indien de kennis en of tijd binnen uw organisatie ontbreekt kunt u toch snel de juiste maatregelingen treffen;
  • U omgeving is snel weer up to date en voldoet aan de laatste beveiligings- en performance updates.

Deze migratie kan worden aangeboden vanaf €1.250 (excl. BTW). Om de upgrade naar vGPU 13 te kunnen uitvoeren dient u wel over een lopend supportcontract bij NVIDIA te beschikken. Is uw supportcontract verlopen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Meer informatie over deze nieuwe migaratiebundel

Heeft u vragen omtrent deze migratiebundel of bent u benieuwd naar de voordelen voor u als IT-reseller?
Neem dan contact op met Michèl van Proosdij via michel@iodis.nl of +31 30 303 06 60.

NVIDIA Elite Partner Logo

> NVIDIA Product Security Information!