Even voorstellen

iOdis groeit en daarom hebben wij een nieuw gezicht. Per 1 november is Robert van den Berg  de nieuwe Sales Executive binnen IOdis. 
Leuk om een voorstelronde te doen.


Robert van de Berg in het kort 
Ik ben Robert van de Berg ik ben 54 jaar oud, woon in Amersfoort en heb vier prachtige kinderen. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis en Italië is mijn favoriete Europese vakantieland.


Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik ben ruim dertig jaar actief in Sales. De rode draad hierbij was het steeds opnieuw bedenken van nieuwe proposities. Zo heb ik in 1992 de eerste McDonalds bezorgdienst opgezet. Het fijne van deze ervaring is dat ik de vraagstukken en uitdagingen in de markt vaak herken en weet hoe ik daarop in kan spelen om samen met de klant tot het beste resultaat te komen


Wat word je rol binnen iOdis?
Als Sales Executive ga ik oplossingen positioneren bij onze bestaande- en nieuw te werven- partners. Verder help ik mee met het begeleiden in de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen waarmee onze partners succesvol kunnen zijn.


Waarom heb je gekozen voor iOdis? 
Via een online campagne kwam ik in contact met Michèl en Chris en vanaf het eerste contact was er een klik. De wereld van IT is relatief nieuw voor mij, maar ik ga graag uitdagingen aan en  mezelf mogen ontwikkelen, is voor mij het mooiste wat er is! Mijn doel is een bijdrage leveren aan de groei van een mooi bedrijf als iOdis. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met onze partners en langdurige relaties op te bouwen binnen deze dynamische markt.


Ambities? 
Om samen met ons team een belangrijke rol te spelen bij onze resellers en hun klanten. Samen optrekken, kijken waar de kansen liggen,  om zo een impact te maken met excellente dienstverlening en gewenste ondersteuning. Dit is waar iOdis zich als trusted advisor zich zo in onderscheid van de rest van de markt. Verder gaan we iOdis nog verder op de kaart zetten. 


Heb je dromen? 
Qua reizen heb ik nog wel een lijstje af te werken, bovenaan staat Azië en in het bijzonder Thailand. Die kant van de wereld heb ik nog niet ontdekt.


Zullen we linken op LinkedIn?
Ik zou het leuk vinden wanneer je een connectieverzoek stuurt. Wellicht spreken we elkaar dan snel.
Groetjes!


Robert van den Berg
Sales Executive at IOdis B.V.

E-mail: robert@iodis.nl 
Mobiel : +31 649 18 37 57