Hybride werken en hybride werkplekken

Zorg voor meer productiviteit en een betere gebruikerservaring

Het moderne kantoor is de afgelopen jaren meer en meer flexibel geworden. En dat gaat in de toekomst alleen nog maar toenemen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat er steeds meer hybride werkplekken ontstaan. De kans is daarom groot dat u binnen uw organisatie deze verschuiving ook ziet gebeuren. Waardoor u als bedrijf nog meer behoefte heeft aan de allerbeste gebruikerservaring voor uw medewerkers. Zij willen namelijk probleemloos kunnen schakelen tussen kantoor en thuis. Bij IOdis adviseren we daarom graag de oplossingen van NVIDIA in combinatie met VDI-Appliance.com. Daarmee tilt u de productiviteit en gebruikerservaring van uw flexibele werknemers direct naar een hoger niveau.


Een naadloze overgang tussen kantoor en thuis
Aangezien de meeste bedrijven verwachten dat hun personeel in de toekomst meer parttime op afstand gaat werken, wenden organisaties zich tot het model van hybride werkplekken. Hoe zorgt u voor een naadloze overgang tussen kantoor en thuis? En laat u uw mensen veilig en efficiënt hybride werken met een goede gebruikerservaring? Virtual Desktop Infrastructure (VDI) is de sleutel voor flexibel, hybride en mobiel werken. Het biedt ook uitkomst als het gaat om het faciliteren van digitaal en in realtime samenwerken tussen medewerkers, ongeacht de locatie en met behulp van ieder gewenst apparaat. De NVIDIA virtuele GPU-oplossing zorgt daarbij voor het verhogen van de gebruikerservaring.
Financieel


Ervaar de vele voordelen
De oplossingen van NVIDIA en VDI-Appliance.com op het gebied van de flexibele werkplek bieden uiteenlopende voordelen. Zo voldoet u aan de toenemende grafische eisen van de moderne digitale werkplek en Windows 10. U richt snel virtuele workstations in en doet dat in een fractie van de tijd en de kosten van een fysieke werkplek. Er is toegang tot applicaties en gegevens, overal en op elk apparaat met een geweldige gebruikerservaring die de strijd aankan met de performance van een fysieke pc en workstation. Tegelijkertijd stroomlijnt u bestaande workflows zodat de zakelijke flexibiliteit groter wordt. Bovendien kunnen geografisch verspreide teams op deze manier in realtime samenwerken.


Dé oplossing voor elke virtualisatietechnologie
Hoe maakt u binnen uw bedrijf nu optimaal gebruik van virtualisatie? De NVIDIA GPU-oplossing biedt daar, naast een betere gebruikerservaring, meerdere mogelijkheden voor:

  • Verdeel de beschikbare GPU-bronnen zodat ze tussen meerdere virtuele machines (VM’s) gedeeld kunnen worden. Of wijs meerdere GPU’s toe aan een enkele VM zodat ze de meest veeleisende workloads aankunnen.
  • Maak efficiënter gebruik van het GPU-versnelde datacenter met de mogelijkheid om elke datacenter workload in een gevirtualiseerde omgeving te runnen.
  • Werken er minder gebruikers in hun virtuele machines? Consolideer dan VM's met GPU live-migratie en benut onderbenutte bronnen om AI, DL of HPC uit te voeren. Zo maximaliseert u uw investering in datacenters. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dit onderwerp, antwoord op uw vragen, weten welke oplossingen er zijn voor uw organisatie of heeft u behoefte aan advies voor het op maat maken van uw virtuele werkplek? Neem dan contact op met Michèl van Proosdij via michel@iodis.nl of +31 30 303 06 60.

NVIDIA Elite Partner Logo