10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Een krachtige GPU-server

Hoge prestaties
Prettig hybride werken
Overal online werken

Met een GPU-server van ASUS verbeter je de prestaties van jouw apparatuur door de werkdruk van de CPU te verlagen. Deze servers zorgen ervoor dat jouw apparatuur sneller kan werken door grafische processen over te nemen van de CPU. Daarom zijn deze servers ook uitermate geschikt als je werk verricht dat grafisch veeleisend is, zoals design of foto- en video-editing.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op
gevirtualiseerd platform

Deze voordelen heeft een GPU-server voor jouw bedrijf

Een GPU-server heeft grote voordelen wanneer je werkt met visuele computertechnologie. Met deze server kan je gemakkelijk video’s of foto’s bewerken. Deze server heeft ook voordelen voor andere werkzaamheden, zoals data-analyse en Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie), omdat het zorgt voor krachtige prestaties. Een GPU-server is dus een handige uitkomst als je jouw remote office wilt verbeteren, omdat het meer kracht geeft aan jouw virtuele desktop. Wanneer je jouw virtuele desktopinfrastructuur combineert met een krachtige grafische server, profiteer je thuis en op kantoor van verbeterde prestaties. Je kan met deze server bijvoorbeeld meer kracht geven aan infrastructuur van VDI voor Thin Client laptops.

Verbeter jouw digitale werkomgeving met onze servers

Geef jouw virtuele desktop meer kracht met een GPU-server en profiteer thuis en op kantoor van werkplekverbetering. Weet je niet zeker welk product uit ons assortiment geschikt is voor jouw werkplek? Vraag de ervaren medewerkers van iOdis om advies en stuur ons een bericht via ons contactformulier, stuur een e-mail via verkoop@iodis.nl of bel ons via +31 30 303 06 60.