10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Een gevirtualiseerd platform

Hoge prestaties
Prettig hybride werken
Overal online werken

Met een gevirtualiseerd platform uit het assortiment van iOdis kan je gemakkelijk en overal werken. Wil je net zo makkelijk thuis werken als op kantoor met verschillende apparaten? Je kan met onze oplossingen op verschillende Thin en Zero Clients net zo makkelijk werken als op een normale computer.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op
gevirtualiseerd platform

Je werkt overal optimaal met een gevirtualiseerd platform

Met de gevirtualiseerd platform oplossingen van onze leveranciers kan je de performance van een remote office verbeteren. Met onze virtuele desktopinfrastructuur oplossingen heb je overal en op verschillende apparaten toegang tot je bestanden op een virtuele desktop. Om bij jouw bestanden te kunnen heb je alleen een netwerkverbinding en een (mobiel) apparaat nodig. Deze virtuele platformen zijn niet alleen een prettige oplossing voor werkplekverbetering bij bedrijven waar werknemers op verschillende plekken moeten kunnen werken, maar zijn ook een voordelige oplossing. Verschillende Thin of Zero Client apparaten, mobiel en zelfs verouderde computers kunnen aangesloten worden op het platform, dus je hoeft geen grote, dure computers aan te schaffen.

Werk gemakkelijk en overal met onze oplossingen

Ontdek hoe jij overal gemakkelijk kan werken met een gevirtualiseerd platform uit ons brede aanbod. Wil je meer weten over de oplossingen van onze verschillende partners? Stuur ons jouw vragen in een e-mail via verkoop@iodis.nl, bereik ons telefonisch via +31 30 303 06 60 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.