10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Een ASUS-workstation

Hoge prestaties
Prettig hybride werken
Overal online werken

Bij iOdis vind je een ASUS-workstation waarmee je gemakkelijk te werk gaat. Combineer jouw workstation met één van de ASUS-servers voor flexibel en veelzijdig gebruik. De workstations en servers van ASUS zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen gemakkelijk onderhouden worden. Met deze krachtige apparatuur kunnen gebruikers gemakkelijk verschillende taken uitvoeren.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op
gevirtualiseerd platform

Je stuurt jouw desktopinfrastructuur aan met een ASUS-workstation

Ben je op zoek naar een prettige computer voor jouw kantoor? Dan kan je bij ons terecht om een prettig ASUS-workstation aan te schaffen. De hoogwaardige computers van ASUS zijn geschikt voor complexe projecten en beschikken over ondersteuning voor krachtige GPU’s. Door dit workstation te combineren met krachtige ASUS-servers zorg je er bovendien voor dat je het aantal desktops op jouw kantoor gemakkelijk uitbreidt. Zo zorg je nu en in de toekomst voor gemakkelijke werkplekverbetering. Of je nu een remote office wilt verbeteren, of een krachtige toevoeging zoekt voor het kantoor, een workstation van ASUS biedt uitkomst.

Ontdek welke ASUS-servers of computers bij jouw werkomgeving passen

Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind de ASUS-servers of het ASUS-workstation dat past bij jouw werkplek. In onze catalogus vind je ook virtuele workstations van NVIDIA. Daarnaast koop je bij ons een gebruiksvriendelijke barebone workstation die je gemakkelijk aanpast aan jouw wensen. Weet je niet zeker welke optie het beste bij jouw bedrijf past? Onze computer professionals geven je graag persoonlijk advies. Stel ons gerust jouw vragen via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via verkoop@iodis.nl of bereik ons telefonisch via +31 30 303 06 60.