• iOdis

  Een nieuwe generatie
  VDI-Appliances

  Lees meer

10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Welkom op de nieuwe website van iOdis

iOdis is sinds 2011 de kennis distributeur met een focus op hoogwaardige datacenter oplossingen.Ons team bestaat uit gedreven en ervaren professionals met een specialisatie op het gebied van appliances, VDI, HPC, (v)GPUs, Thin & Zero Clients en Services.

Wij onderscheiden ons door onze kennis en het ondersteuning van onze partners bij het zoeken naar de geschikte oplossing op een klant specifieke vraagstuk. Mocht je meer willen weten over één van de producten uit ons portfolio, neem dan gerust contact met ons op.... we helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Recente Blog Berichten

 • Hybride werken en hybride werkplekken
  Hybride werken en hybride werkplekken

  Dé oplossing voor hybride werken met meer productiviteit en een betere gebruikerservaring!
  Steeds meer medewerkers werken (deels) op afstand en dat vraagt om vooruitstrevende oplossingen op het gebied van virtualisatie. Hoe zorgt u voor een naadloze overgang tussen kantoor en thuis met de juiste performance en beste gebruikerservaring?
  VDI is de sleutel voor flexibel,  hybride en mobiel werken. Laat uw teams digitaal en in realtime samenwerken, ongeacht hun locatie en apparaat. De NVIDIA virtuele GPU-oplossing biedt hierbij meerdere mogelijkheden.

  Lees meer »
 • Introductie NVIDIA A16 voor vGPU
  Introductie NVIDIA A16 voor vGPU

  In deze video legt Lee Bushen van NVIDIA uit hoe de nieuwe NVIDIA A16 GPU, gecombineerd met de NVIDIA Virtual PC (vPC) software, kenniswerkers in staat stelt om elk project vanaf elke locatie aan te pakken.

  De A16 is speciaal gebouwd voor high-density, grafisch rijke virtuele desktop infrastructuur (VDI) en maakt gebruik van de NVIDIA Ampere-architectuur, en biedt een dubbele gebruikersdichtheid ten opzichte van de vorige generatie, terwijl de best mogelijke gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

  Lees meer »

Recente Blog Berichten

 • Let’s Invent the Future Together with NVIDIA
  Let’s Invent the Future Together with NVIDIA

  GTC 2021 vindt plaats van 12-16 april en de inschrijving is nu geopend. Het evenement is gratis bij te wonen en u kunt zich hier aanmelden.

  Het belangrijkste om bij te wonen is de keynote van NVIDIA CEO Jensen Huang, die op 13 april om 05:30 uur te zien zal zijn (er zal ook een herhaling beschikbaar zijn). Hoewel we je geen specifieke informatie kan geven, kan ik zeggen dat NVIDIA traditioneel de keynote van Jensen gebruikt voor de belangrijke aankondigingen voor het jaar te doen, dus ik raad je aan om aanwezig te zijn.

  Lees meer »
 • 10ZiG® voegt nog meer kracht, snelheid en performance toe met de ongelooflijke nieuwe 6100 Endpoint-serie
  10ZiG® voegt nog meer kracht, snelheid en performance toe met de ongelooflijke nieuwe 6100 Endpoint-serie

  10ZiG, leider in endpoint hardware en management software voor VDI en Cloud, heeft 2021 afgetrapt met zijn krachtigste client ooit - De 6100 Thin en Zero Client-serie.

  Stijlvol, compact en zonder ventilator, dit op krachtige gebruikers gebaseerde endpoint heeft dit jaar de zaken in een stroomversnelling gebracht voor veeleisende werkeners met 2x DDR4 RAM tot 32GB, tot 8 USB-poorten inclusief USB-C, een native 4 monitor ondersteuning bij 4K @60Hz schermresolutie.

  Lees meer »