• iOdis

  Een nieuwe generatie
  VDI-Appliances

  Lees meer

10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

Gemakkelijke werkplekverbetering

Met de oplossingen van iOdis wordt werkplekverbetering eenvoudig. iOdis is sinds 2011 dé kennisdistributeur met een focus op hoogwaardige datacenteroplossingen, innovatieve flash- en storageproducten en VDI-oplossingen om jou te helpen bij online werkplekverbetering. Hiervoor maken wij gebruik van technologieën van partners zoals NVIDIA en 10ZiG. Wij onderscheiden ons door onze kennis van virtualisatie, vernieuwende technologieën en de ondersteuning van onze partners bij het zoeken naar de geschikte oplossing voor ieder vraagstuk. Onze experts ondersteunen bedrijven in verschillende segmenten, zoals gemeenten, onderwijsinstellingen en de overheid. Ons team staat open voor nieuwe ideeën en bestaat uit gedreven en ervaren professionals met een specialisatie op het gebied van:

 • Appliances;
 • VDI;
 • HPC;
 • (v)GPUs;
 • Thin & Zero Clients;
 • Services.

Behaal eenvoudig werkplekverbetering met de oplossingen van onze partners

Met een gevirtualiseerd platform uit ons aanbod verbeter je gemakkelijk jouw online werkplek en zorg je voor een flexibele IT-omgeving. Wil je jouw remote office verbeteren en thuis net zo makkelijk werken als op kantoor? Met onze VDI-oplossingen heb je overal gemakkelijk toegang tot jouw bestanden. Zo kan je overal, en op verschillende (mobiele) apparaten werken. Bovendien zorgen onze innovatieve oplossingen voor online werkplekverbetering door samenwerking tussen werknemers op verschillende locaties mogelijk te maken. In ons assortiment vind je verschillende workstations, zoals:

Onze experts zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en helpen je graag bij het vinden van innovatieve oplossingen voor jouw bedrijf.

Ontdek hoe onze oplossingen jou helpen

Aarzel niet om jouw manier van hybride werken te verbeteren met de handige producten van onze partners. Bekijk de verschillende oplossingen uit ons brede assortiment in onze catalogus en ontdek hoe we jou helpen bij jouw online werkplekverbetering. Mocht je meer willen weten over één van de oplossingen uit ons portfolio, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen jou graag bij off- en online werkplekverbetering door middel van professioneel advies.

NEEM CONTACT OP

Recente Blog Berichten

 • Congres NL AI coalitie "van Aanjagen naar Implementatie"
  Congres NL AI coalitie "van Aanjagen naar Implementatie"

  Introductie NL AI Coalatie Congres

  Het Nederlandse AI Coalitie congres met als thema: "Van Aanjagen naar Implementatie" geeft de mogelijkheid om mee te denken en te praten over de AI-toepassingen, de verbinding op te zoeken met andere bezoekers en te luisteren naar verschillende experts uit binnen en buitenland. Het event dat in de Jaarbeurs in Utrecht plaats vindt, bestaat uit een uitgebreid programma om de dag zo waardevol mogelijk te maken voor de bezoekers. Het programma bestaat uit verschillende sessies, waarin Eppo van Nispen, de dag opent. In dit programma komen de volgende onderwerpen ter sprake:

  Lees meer »
 • Even voorstellen
  Even voorstellen

  iOdis groeit en daarom hebben wij een nieuw gezicht. Per 1 november is Robert van den Berg  de nieuwe Sales Executive binnen IOdis. 
  Leuk om een voorstelronde te doen.

  Lees wat hij hiervoor heeft gedaan. Wat zijn rol wordt binnen iOdis. Waarom hij nou juist gekozen heeft voor iOdis. En wat zijn ambities en dromen zijn.

  Lees meer »
 • NVIDIA RTX Virtual Workstation
  NVIDIA RTX Virtual Workstation

  NVIDIA RTX Virtual Workstation De vrijheid om te creëren

  Creatieve, technische professionals hebben tijdens hun werkzaamheden dag in dag uit een maximale processorkracht en grafische performance nodig. Naast standaard software wordt namelijk ook vaak van grafisch intensieve pakketten gebruikgemaakt. Maar de werknemer van nu is mobieler dan ooit. Daarom willen steeds meer bedrijven de overstap maken naar een infrastructuur met virtuele desktops (VDI).

  Lees meer »
 • NVIDIA Virtual PC (vPC)
  NVIDIA Virtual PC (vPC)

  NVIDIA Virtual PC (vPC) maakt gevirtualiseerd werken mogelijk voor elke werknemer
  Het digitale tijdperk waar we ons op dit moment in bevinden, verandert in een hoog tempo onze manier van werken. Opeens hebben we meer en meer te maken met externe kantoren, virtuele samenwerking en willen we allemaal nog sneller toegang tot informatie. En dat dan ook nog eens overal en altijd. Om dit allemaal mogelijk te maken, is een moderne digitale werkplek vereist. Deze digitale werkplek verschaft veilige, snelle en intuïtieve toegang tot data en moderne, grafisch intensieve applicaties. Wat ervoor zorgt dat GPU’s (Graphic Processing Units) relevanter zijn dan ooit, voor elk type werknemer.

  Lees meer »
 • Hybride werken en hybride werkplekken
  Hybride werken en hybride werkplekken

  Dé oplossing voor hybride werken met meer productiviteit en een betere gebruikerservaring!
  Steeds meer medewerkers werken (deels) op afstand en dat vraagt om vooruitstrevende oplossingen op het gebied van virtualisatie. Hoe zorgt u voor een naadloze overgang tussen kantoor en thuis met de juiste performance en beste gebruikerservaring?
  VDI is de sleutel voor flexibel,  hybride en mobiel werken. Laat uw teams digitaal en in realtime samenwerken, ongeacht hun locatie en apparaat. De NVIDIA virtuele GPU-oplossing biedt hierbij meerdere mogelijkheden.

  Lees meer »
 • Introductie NVIDIA A16 voor vGPU
  Introductie NVIDIA A16 voor vGPU

  In deze video legt Lee Bushen van NVIDIA uit hoe de nieuwe NVIDIA A16 GPU, gecombineerd met de NVIDIA Virtual PC (vPC) software, kenniswerkers in staat stelt om elk project vanaf elke locatie aan te pakken.

  De A16 is speciaal gebouwd voor high-density, grafisch rijke virtuele desktop infrastructuur (VDI) en maakt gebruik van de NVIDIA Ampere-architectuur, en biedt een dubbele gebruikersdichtheid ten opzichte van de vorige generatie, terwijl de best mogelijke gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

  Lees meer »

Recente Blog Berichten