10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

10ZiG

10ZiG-technologie biedt geavanceerde Thin & Zero Client devices voor VDI en Cloud.

10ZiG Technology biedt geavanceerde Thin en Zero Clients voor de nieuwste virtuele desktop infrastructuur oplossingen en de Cloud. Hun VMware-, Citrix- en Microsoft ready hardware is ontworpen voor alle soorten gebruikers, van applicatieondersteuning op laag niveau zoals Microsoft Office, tot krachtige gebruikers die HD video/audio, HTML5, videoconferenties, 3D/CAD en 4K ondersteuning wensen. De 10ZiG Thin & Zero Clients worden geleverd met een grote verscheidenheid aan besturingssystemen waaronder 10ZiG eigen NOS (Zero) en PeakOS (Linux) maar ook Microsoft Win10 IoT LTSC en Teradici PCoIP.

10ZiGPortfolio

In tegenstelling tot andere spelers in de brache, richt 10ZiG zich uitsluitend op het ontwikkelen van Thin en Zero Clients tecnologie. Deze focus stelt hun in staat om uit te blinken in de producten die zij leveren en de buitengewone service die zij klanten bieden.


Gratis Endpoint Management Software met Cloud Enablement!
Met hun 10ZiG Manager gecentraliseerde softwarebeheer kunnen IT-beheerders op afstand elke Thin of Zero Client dat op het 10ZiG besturingssysteem draait - van x86 apparaten tot laptops, tablets of oude, verouderde Dell of HP Thin Clients - beheren in één centraal beheerd en gebruiksvriendelijk platform. Maak verbinding via LAN/WAN of de Cloud en beheer grote hoeveelheden VDI apparaten op afstand in steden in het hele land - of waar dan ook ter wereld. ALTIJD GRATIS ZONDER GEBRUIKERS- OF APPARAATLIMIET!

Test de krachtige lijn van Thin& Zero Clients 30 dagen gratis!
Op zoek naar een veilige en betrouwebare Thin of Zero Client oplossing voor uw VDI-behoeften? Probeer de krachtige, toonaangevende lijn van 10ZiG Thin & Zero Client oplossingen, op maat gemaakt voor de behoeften van uw bedrijf. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een 30-dagen gratis demo.

NEEM CONTACT OP