10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

10ZiG

Een Zero Client van 10ZiG

Met een geavanceerde Thin of Zero Client van 10ZiG maak je gebruik van de nieuwste oplossingen voor desktopinfrastructuur en de Cloud. Hun VMware-, Citrix- en Microsoft ready hardware is ontworpen voor alle soorten gebruikers. Deze clients zijn geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar applicatieondersteuning zoals Microsoft Office, tot krachtige gebruikers die HD video/audio, HTML5, videoconferenties, 3D/CAD- en 4K-ondersteuning wensen. 

Dit maakt een Zero Client van 10ZiG uniek

De 10ZiG Thin en Zero Clients worden geleverd met een grote verscheidenheid aan besturingssystemen, waaronder 10ZiG’s eigen NOS (Zero) en PeakOS (Linux), maar ook Microsoft Win10 IoT LTSC en Teradici PCoIP. In tegenstelling tot andere spelers in de branche, richt 10ZiG zich uitsluitend op het ontwikkelen van Thin en Zero Clientstechnologie. Deze focus stelt hen in staat om uit te blinken in de oplossingen die zij leveren en de buitengewone service die zij klanten bieden.

Gratis Endpoint Management Software met Cloud Enablement

Met hun 10ZiG Manager gecentraliseerde softwarebeheer kunnen IT-beheerders op afstand elke Thin of Zero Client beheren die op het 10ZiG besturingssysteem draait. Van x86 apparaten tot laptops, tablets of oude, verouderde Dell of HP Thin Clients, je beheert het in één gebruiksvriendelijk en gevirtualiseerd platform. Maak verbinding via LAN/WAN of de Cloud en beheer grote hoeveelheden Thin en Zero Clients op afstand in steden in het hele land - of waar dan ook ter wereld. Dit is bij 10ZiG altijd gratis en zonder gebruikers- of apparaatlimiet!

Test de krachtige lijn van Thin & Zero Clients 30 dagen gratis!

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare Thin of Zero client oplossing voor jouw VDI-behoeften? Probeer de krachtige, toonaangevende lijn van 10ZiG Thin & Zero Client oplossingen, op maat gemaakt voor werkplekverbetering in jouw bedrijf. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via verkoop@iodis.nl of bel ons via +31 30 303 06 60 voor een gratis demo voor 30 dagen.