10ZiG Technology

ASUS logo

NVIDIA Corporation

PNY Technologies

Teradici Corporation

VDI-Appliance

REPURPOS3

Convert PC's, Laptops or existing Thin Clients to 10ZiG PeakOS

U kunt alleen de prijzen zien met een goedgekeurd account. U kunt inloggen of een account aanvragen.

Het is wel mogelijk een aanvraag te doen zonder account.

Product informatie

Hergebruik verouderde pc's in robuuste VDI Thin Clients met 10ZiG RepurpOS™

Heb je nog oude PCs rondslingeren en die je het liefst zou willen hergebruiken? Zou je willen overstappen naar een VDI-omgeving maar heb je het budget niet om alle desktops te vernieuwen? Stop dan met zoeken, 10ZiG biedt een perfecte oplossing voor u: 10ZiG PC Repurposing software.

10ZiG biedt de perfecte oplossing voor u: 10ZiG Repurposing software. 10ZiG RepurpOS consolideert oude, verouderde legacy hardware in een vergrendelde, veilig en geïntegreerd Thin Client platform met gebruiksvriendelijk gecentraliseerd beheer met de 10ZiG Manager.

10ZiG PC Repurposing software is zo ontworpen dat iedereen de software eenvoudig en probleemloos op zijn computer, laptop en zelfs een verouderde Dell of HP Thin Client kan implementeren. De software converteert uw pc niet alleen naar een Thin Client met uw persoonlijke specificaties, maar wordt ook zelfstandig bijgewerkt, zodat u nooit meer verouderde programma’s applicaties of besturingssystemen blijft zitten. Het mooie is dat letterlijk elke pc (na 1998) kan worden geconverteerd.

Hergebruik van oude pc's en thin clients van derden

Met 10ZiG PC Repurposing krijgt u alle voordelen van Thin Client-computing op uw pc. De software is een gebruiksvriendelijk besturingssysteem, dat een breed scala aan desktops en randapparatuur ondersteunt. Het geeft je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een actueel Windows-besturingssysteem en applicaties op oude x86-hardware, terwijl het een veilige vergrendelde gebruikersinterface biedt.

arrow downProbleemloos, intuïtief centraal beheer

10ZiG PC Repurposing-software is eenvoudig te installeren, configureren en beheren. Hiermee kunnen sessies eenvoudig out-of-the-box worden geconfigureerd met het geïntegreerde installatieprogramma.

arrow downZeer flexibel

10ZiG PC Repurposing-software maakt verbinding met een breed scala aan terminalservices en virtuele desktops, waaronder Microsoft Terminal Services, VMware Horizon en Citrix XenDesktop.

arrow downUnifor uw netwerk

Gebruik één enkel besturingssysteem voor uw complete hardware - het is niet nodig om verschillende besturingssystemen te beheren. Gebruik 10ZiG PC Repurposing voor al uw pc's, laptops en Thin Clients op uw netwerk.

Minimum Vereisten

Arrow downPC of Thin Client apparaat       Arrow down500 MHz or more
Arrow down128MB RAM            Arrow down1GB opslag
Arrow downVGA grafische adapter  Arrow downEthernet netwerk interface
Arrow downx86 gebaseerde processor